COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O talentată artistă de la noi, își face din nou auzită vocea cu melodia ”Mi-e dor”

Fosta membra A.S.I.A, moldoveanca Ianna Novac, lanseaza un nou videoclip la piesa „Mi-e dor” compusa de Angelika Vee pe versurile lui Narcis Avadanei.

Doi ani a durat finalizarea acestei piese, în care artista a pus mult suflet și în care crede enorm. Acum mai mult ca oricînd versurile acestei piese vorbesc de la sine despre tot ceea ce trăim acum și cît de dor îi este artistei de tot ceea ce a trăit cîndva.

Este o piesa la care tin foarte mult, este o piesa de stare, de emotie, plina de incarcatura trecutului, a amintirilor si a dorului de copilarie, prieteni si libertate. Este o piesa care imi atinge sufletul, care ma intoarce in timp si care ma face sa cant despre tot ceea ce iubesc si despre tot ce imi este dor, mai ales in aceste vremuri cand nimic din ceea ce traim nu mai este la fel si „mi–e dor de ceea ce eram…

Ianna Novac este cunoscuta publicului ca și soprana pop-opera, dar pentru piesa „Mi-e dor” artista a optat pentru o interpretare pop, acesta fiind și surpriza acestei melodii.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load