O moldoveancă de la Hollywood va juca în opt producții în 2018 (FOTO)

O moldoveancă de la Hollywood va juca în opt producții în 2018 (FOTO)

Silvia Busuioc este o actriță și manechină originară din Republica Moldova, care în prezent activează în Italia, Londra și Hollywood.


Actrița este prima basarabeancă dela Hollywood care a obținut opt roluri într-un singur an. Astfel, în anul 2018 se produc opt filme cu intervenția Silviei. De menționat că din cele opt producții, în patru actrița a obținut roluri principale.


Silvia are deja o carieră impresionantă, reușind să se remarce la Hollywood. Tînăra este membră a celui mai important club al actorilor din lume – Actors Studio.


Mai jos vă propunem să vedeți lista producțiilor din 2018, în care Silvia a obținut un rol.


#1. Print-Maker – rolul Margarete Schäfer (rol principal)


1


#2. The Game of the Cheetah – rolul Olivia Wells (rol principal)


2


#3. The Invisible Boy: Second Generation – rolul actriței


3


#4. Senior Entourage  – rolul Spy


4


#5. Bella Germania – rolul Giulietta (rol principal)


5


#6. The Next Cassavetes – rolul Silvia Loren


6


#7. La Déesse du Crépuscule – rolul Brigitte Artois (La Déesse) (rol principal)


7


#8. Adi Shankar’s Gods and Secrets – rolul actriței


8


Silvia Busuioc a mai jucat și în unul dintre cele mai premiate seriale de comedie din toate timpurile, „Veep”, de asemenea a avut roluri în serialul „Lethal Weapon”,  thriller-ul „The Snowman”, dar și alte producții cinematografice.


În urmă cu 10 ani, Silvia părăsea băncile Liceului Spiru Haret din Capitală, unde finaliza clasa a 11-a. Voia să-și urmeze studiile peste hotare și, pentru a ușura procesele birocratice, a decis să absolvească liceul în Italia, pentru ca ulterior să-i fie mai simplu să acceadă la o universitate italiană. 


Întreaga istorie a Silviei Busuioc o puteți citit într-un interviu realizat de echipa Noi.md în cadrul rubricii "Moldovenii care scriu Istoria".Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load