Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

O cunoscută artistă este învinuită că ar fi fraudat fiscul cu 14,5 milioane de euro

11 dec. 2018,, 00:00   Showbiz
3188

Shakira va fi urmărită de fiscul din Spania, după ce în urma unei anchete a parchetului s-a ajuns la concluzia că aceasta ar fi fraudat sistemul cu aproximativ 14,5 milioane de euro.

Deși artista internațională neagă toate învinuirile, fiscul a anunțat-o pe aceasta că nu va închide dosarul ce privește acest caz, fiind demarată o anchetă în acest sens, scrie click.ro.

Noi vești rele pentru Shakira! După ce a fost jefuită în urmă cu cîteva luni, Shakira, starul internațional în vîrstă de 41 de ani, este acuzată că ar fi fraudat Fiscul din Spania cu aproape 15 milioane de euro, motiv pentru care, în urma unei anchete, s-a decis urmărirea acestea de către parchet.

Shakira, urmărită de fiscul spaniol după ce a fost acuzată de fraudă

Artista columbiană a negat toate acuzațiile, însă fiscul înștiințat-o pe aceasta că a demarat o anchetă în acest sens și că nu va închide dosarul. Acest lucru înseamnă că autoritățile vor depune o plîngere împotriva celebrei cîntărețe în viitorul apropiat.


Un purtător de cuvînt al procurorilor spanioli a precizat că „nu a fost luată încă nicio decizie şi că dosarul este în curs de examinare”, informează presa internațională, citată de AFP. Potrivit procurorilor, fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada 2011-2014, cît timp a fost rezidentă în această țară, notează și publicația El Pais

Ce spun avocații vedetei

Anchetatorii precizează că Shakira și-a transferat rezidența fiscală în Spania în 2015. Avocaţii Shakirei au apărat-o pe aceasta, insistînd că cea mai mare parte a veniturilor vedetei provin din concerte internaţionale din 2014 şi că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de 6 luni în acel an, condiţie necesară pentru a fi considerată rezident fiscal în Spania, conform Digi 24. Shakira are din 2011 o relație cu fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Piqué, împreună cu care are doi copii.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав