Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3740

Nouă piesă de la Irina Rimes: Cum sună „Neiubita ta”

1 mar. 10:15   Showbiz
2473 0

Artista din Republica Moldova, Irina Rimes, a lansat o nouă melodie - „Neiubita ta”. În doar patru ore, videoclipul a adunat peste 16.000 de vizualizări și aproape 4.000 de aprecieri.

„Tu știi de ce număr zilele?/ Cînd nu ești tu cel care mă doare/ Pentru ce nopțile?/ Cînd nu ne încălzelte același soare/ Neiubita ta, neiubitul meu/ Te-aș minți să-ți spun că nu te vreau/ Și nu mi-e greu/ Neiubitul meu, neiubita ta/ Te-aș minți dacă ți-aș spune că-mi doresc altceva”, sînt cîteva din versurile cîntecului.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pînă în finală.

Ulterior, ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.

În 2016, și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întîmplat cu noi”, „Bolnavi amîndoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cîntărețe din România.

5
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?