COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Niușa s-a dat de gol! Burtica de graviduță este deja vizibilă

29 mai. 2018,, 19:30   Showbiz
5591 0

Poartă haine tot mai largi și a pus cîteva kilograme pe ea, însă continuă să își țină fanii în suspans și să își țină sarcina în mare taină.

Ieri a avut loc decernarea premiilor muzicale, oferite de un post de televiziune din Rusia. Printre cele mai sonore nume din showbizul rusesc a fost observată și interpreta Niușa, care a întors toate privirile. Iar deja astăzi, artista a anunțat oficial despre faptul că în curînd va deveni mămică.

Pentru acest eveniment, artista a ales să poarte o rochie elegantă, în stilul anilor ’20. Totuși toate privirile curioșilor au fost orientate spre bustul Niușei, care s-a cam împlinit. În plus, artista pare să fi pus cîteva kilograme pe ea, iar hainele pe care le poartă sînt tot mai largi. „E clar după sîni, e însărcinată”, „ Se vede și burtica”, „ E însărcinată”, au fost cîteva dintre comentariile internauților.


Primele zvonuri despre sarcina artistei au apărut în luna aprilie, în timpul unui concert, atunci cînd ea a ieșit în scenă, iar publicul i-a remarcat burtica proieminentă. Deocamdată însă, Niușa nu a făcut niciun anunț oficial despre sarcină. Artista s-a căsătorit în luna august 2017.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X