X 

Nicu Țărnă, despre Miorița Verde Fest: Cred că acest festival este unul dintre cele care ar trebui să se dezvolte

2 iun. 16:05 (reactualizat 4 iun. 07:30)   Showbiz
3384 0

Trupa rock moldovenească Gîndul Mîței a susținut un recital în cadrul festivalului anual de muzică acustică Miorița Verde Fest 2023.

Pe malul rîului Răut au răsunat cele mai bune piese ale trupei.

Piesele preferate, precum și energia muzicienilor, au făcut ca publicul să se apropie de scenă și să înceapă să se miște în ritm.

Nicu Țărnă, liderul formației Gîndul Mîței, a declarat că în Moldova se organizează multe festivaluri, dar Miorița Verde Fest este unul dintre preferatele sale:

"Nu vreau să critic acum că sînt prea multe festivaluri, dar cred că acest festival este unul dintre cele care ar trebui să se dezvolte, pentru că noi, în Moldova, avem prea multe. Este un festival unic, are legătură cu, să zicem, latura subtilă a muzicii, adică cu ceva mai acustic, mai jazzie, mai folk, nu neapărat strict folcloric. Sper că vor mai fi și altele, ne-ar plăcea să mai venim, dar atmosfera - satul Butuceni, vechiul Orhei - este magnifică. Este o mare plăcere pentru noi să fim aici".


Vă reamintim că, la sfîrșitul săptămînii trecute, pe 28 mai, în rezervația natural-culturală Orheiul Vechi, satul Butuceni, a avut loc festivalul anual de muzică acustică Miorița Verde Fest, organizat de producătorul Serghei Orlov și liderul formației Zdob și Zdub Roman Iagupov.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?