COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 523
Coronavirus stiri: 7843

Nicole Kidman o va interpreta pe legendara actriţă Lucille Ball în ''Being the Ricardos''

8 dec. 2021,, 01:30   Showbiz
2824 0

De cele mai multe ori, prezenţa pe afiş a unei vedete de talie mondială precum Nicole Kidman este o binecuvîntare pentru un film, însă atunci cînd producătorii peliculei "Being the Ricardos" au dezvăluit că starul australian o va interpreta în aceasta pe celebra actriţă americană Lucille Ball, cunoscută pentru rolurile sale de comedie, criticile s-au dezlănţuit, notează AFP.

Королевский образ: Николь Кидамн на премьере фильма «Быть Рикардо»

Fanii ultragiaţi ai sitcomului "I Love Lucy", unul dintre cele mai populare din SUA, au acuzat-o atît de înverşunat pe Kidman de sacrilegiu, încît chiar şi fiica lui Lucille Ball, Lucie Arnaz, a fost nevoită să îi implore să se calmeze într-un videoclip publicat pe internet, transmite Noi.md cu referire la agerpres.ro."Nu seamănă cu ea, nu are nasul la fel şi nu este atît de amuzantă... Aveţi încredere (însă). Va fi un film simpatic", a declarat aceasta.

Nicole Kidman şi regizorul Aaron Sorkin nu s-au lăsat însă copleşiţi de acest val de critici, iar fanii legendarei actriţe îi vor putea judeca în curînd după fapte: filmul, prezentat luni la Los Angeles, ajunge în cinematografe vineri, iar pe platforma Amazon Prime la finalul lunii decembrie.

Sitcomul din anii 1950 urmăreşte aventurile extravagante ale unui cuplu de tineri căsătoriţi din New York - familia Ricardo - cu audienţe care au ajuns pînă la 60 de milioane de telespectatori.

Acţiunea din "Being the Ricardos" are loc în principal în culisele acestui serial, în timpul unei săptămîni din 1952 în care Lucille Ball a fost acuzată public că este comunistă, în timpul "vînătorii de vrăjitoare" din timpul McCarthyismului.

Javier Bardem îl va interpreta pe Desi Arnaz, actorul de origine cubaneză care i-a fost lui Ball soţ atît în sitcom cît şi în viaţă.

Alegerea vedetei spaniole, în vîrstă de 52 de ani, pentru a da viaţă lui Arnaz, care avea doar 35 de ani în 1952, i-a făcut pe fanii sitcomului să îşi sporească criticile.

Decedată în 1989, Lucille Ball a dominat micul ecran american timp de trei decenii, cîştigîndu-şi porecla de "Regină a TV-ului". După "I Love Lucy", difuzat între 1951 şi 1957, ea a fost vedeta unei serii de show-uri în care interpreta personajul Lucy şi a apărut în peste 70 de filme.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X