COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 397 151   INFECTAȚI 256 187(+47)   TRATAȚI 249 216     DECESE 6173(+3)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1204
Preşedintele stiri: 2783

Nelly Ciobanu supărată foc: ”De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu?”

17 mai. 09:00   Showbiz
1787 3

După ce la adresa reprezentantei Republicii Moldova din acest an la concursul Eurovision, Natalia Gordienko, au răsunat mai multe critici din partea moldovenilor, interpreta Nelly Ciobanu a răbufnit.

Aceasta este supărată pe oamenii care o critică pe Gordienko și le reproșează că văd frumosul doar în cei străini dar nu și în ai noștri.

”De fiecare dată, cînd cineva pleacă la Eurovision să ne reprezinte țara este criticat, înjosit și ofensat. E foarte greu să reziști, cînd nu ești susținut de conaționalii tăi. De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu? De ce nu ne putem bucura de realizările oamenilor noștri? De ce nu ne prețuim pe noi înșine?”, se întreabă artista într-o postare pe pagina sa de facebook.

Astista care a reprezedntat Republica Moldova la Eurovision 2009, spune organizatorii concursului au o părere foarte bună despre prestațiile Moldovei, iar de-a lungul anilor Moldova a lăsat amprente frumoase și a demonstra că poate fi la nivel cu celelalte state puternice.

”Chiar e atît de greu să scrii un comentariu bun ? Organizatorii Eurovisionului au o părere foarte bună despre prestațiile Moldovei în acest concurs și de-a lungul anilor, Moldova a lăsat amprente frumoase și a demonstrat că poate fi la nivel cu celelalte state puternice. Asta au zis-o cei străini și juriul internațional, nu eu. La acest capitol ași putea scrie multe, dar nu vreau să Vă răpesc din timpul prețios. Haideți să fim mai înțelegători și mai blajini și în aceste zile să fim alături de reprezentanta noastră - Natalia Gordienco. Curaj draga mea, voi ține pumnii pentru tine și îți doresc doar SUCCES! Nu-ți pierde speranța și luptă pînă la capăt!!!”, a scris artista.


Reamintim că în 2009, Nelly Ciobanu a cucerit inimile europenilor cu melodia ”Hora din Moldova” și a ajuns pe locul 14.

În acest an, la concurs Republica Moldova va fi reprezentantă de interpreta Natalia Gordienko cu melodia ”Sugar”.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?