COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2906
Puterea stiri: 6719
Coronavirus stiri: 7487

Natalia Gordienko, printre vedete la ziua de naștere a fiului lui Kirkorov (FOTO)

30 iun. 17:30   Showbiz
2200 0

Interpreta moldoveană, participanta la concursul internațional "Eurovision-2021", Natalia Gordienko, a fost la sărbătoarea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Martin Kirkorov - fiul regelui pop Filip Kirkorov, mentorul și producătorul ei la concurs – care a împlinit 9 ani.

"Mulțumesc iubitului Martin și minunatului său tată, Filip Kirkorov, pentru sărbătoarea minunată care a adunat oameni minunați! Martin, fii sănătos, fericit, de succes și fie ca toate visele să devină realitate! Te iubim foarte mult!!!", a scris Natalia Gordienko, postînd fotografii de la această petrecere pe rețelele de socializare, la care erau multe vedete: cîntăreți, prezentatori TV, designeri.

La sărbătoarea organizată în casa lui Kirkorov s-au adunat aproape toate celebritățile rusești cu copiii. Timati, Tatiana Navka, Igor Krutoi, Jasmin, Ecaterina Guseva, Iosif Prigojin, Valeria, Djigan, Oksana Samoilova, Dava, Andrei Malahov și alții. Ziua de naștere s-a încheiat cu degustarea unui tort cu două niveluri decorat cu imaginea idolului lui Martin — atacantul clubului de fotbal ”Barcelona”, Lionel Messi.

Se pare că băiatul vrea să devină o vedetă a fotbalului, chiar și-a pus o uniformă sportivă pentru a se fotografia cu desertul. Apropo, camera în care s-au fotografiat oaspeții a fost decorată cu baloane sub formă de mingi. În toate fotografiile, atît Martin, cît și oaspeții arată foarte fericiți. Se pare că sărbătoarea a avut succes.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽