COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2918
Puterea stiri: 6630

Natalia Gordienko, înainte de marea seară: „Am emoții foarte mari!”

20 mai. 15:26   Showbiz
1734 0

Interpreta Natalia Gordienko este gata să urce pe scena de la Eurovision și speră din tot sufletul să aibă această ocazie și în marea finală.

Într-un mesaj pe Facebook, artista spune că este copleșită de emoții și își îndeamnă fanii din întreaga lume să o susțină cu un vot diseară.

„Ieri a avut loc repetiția generală, iar juriul internațional le-a acordat note tuturor participanților în cea de-a doua semifinală. Astăzi a venit ziua X și să vă zic sincer, am emoții foarte mari!

Anume în această seară se va lua o decizie dacă Moldova va participa sau nu în marea finală. Este un moment foarte important pentru noi și, tocmai de aceea, vreau să vă reamintesc încă o dată că voturile concetățenilor noștri aflați peste hotarele Moldovei sunt extrem de importante.

Astăzi nu votează toate țările, ci doar: Austria, Polonia, Serbia, Islanda, Cehia, Bulgaria, Elveția, Finlanda, Letonia, Georgia, Portugalia, Albania, Spania, Danemarca, Estonia, Marea Britanie, Grecia și Franța.


Vreau să-i îndemn pe toți prietenii mei din țările sus-menționate să voteze pentru Moldova! Numărul nostru este 7! Eu cred în voi, în echipa noastră și în țara noastră dragă, Moldova! Vreau să vă rog să-mi țineți pumnii diseară și să ne susțineți. Fiecare vot este foarte important pentru Moldova!”, a scris Gordienko.

Concursul Eurovision 2021 va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit și pe Noi.md.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽