TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Natalia Gordienko a lansat versiunea în rusă a piesei „Sugar”

Artista Natalia Gordienko, cea care va reprezenta Republica Moldova în acest an la Eurovision, a prezentat versiunea în limba rusă a piesei „Sugar”, cu care va participa la concursul de la Rotterdam în luna mai.

Despre aceasta a anunțat însăși artista, vineri, pe rețelele sociale. „La cererea populară, am reușit! Astăzi este mult așteptata premieră a versiunii rusești a piesei „Sugar”, supranumită „Ace Bubi”, pe poetul Mihail Gutseriev și muzica de Dmitros Kontopoulos și Philip Kirkorov”, a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de Facebook.

Concursul Eurovision 2021, care se va desfăşura în oraşul olandez Rotterdam în luna mai, va beneficia de interpretări live ale artiştilor şi va fi organizat sub măsuri stricte de securitate sanitară, care includ măşti, carantină şi distanţare.

Măsurile, aprobate deja de comitetul de securitate al regiunii Rotterdam, pot fi ajustate în orice moment, însă deocamdată delegaţiile îşi reduc “enorm” componenţa faţă de ediţiile precedente, iar numărul jurnaliştilor care vor asista la eveniment va fi limitat la 500.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load