TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Natalia Gordienko a dat o nouă viață melodiilor cîntate cîndva pe scena de la Eurovision

Ieri artista din Republica Moldova, Natalia Gordienko și-a prezentat cu mare fast la Moscova clipul video pentru melodia ”Sugar” cu care ne va reprezenta țara anul acesta la cel mai mare concurs european de muzică ”Eurovision”.

Artista și-a ținut în suspans invitații pînă aproape de miezul noții, iar înainte de marea premieră a urcat pe scenă și a interpretat cîteva din cele mai îndfăgite melodii care au răsunat de-a lungul anilor pe scena ”Eurovision”.

Showul a fost unul cu adevărat incendiar. Gordienko a interpretat melodii care au fost compuse de Filip Kirkorov și Dimitris Kontopoulos și care au făcut istorie pe scenad e la ”Eurovision”

Concursul Eurovision 2021, care se va desfăşura în oraşul olandez Rotterdam în luna mai, va beneficia de interpretări live ale artiştilor şi va fi organizat sub măsuri stricte de securitate sanitară, care includ măşti, carantină şi distanţare, deşi nu se ştie clar dacă va exista şi o prezenţă fizică a publicului.

European Broadcasting Union (EBU) şi partenerii săi olandezi care găzduiesc anul acesta Eurovision (postul public NPO, televiziunea NOS şi organizaţia AVROTROS) au publicat marţi un protocol de sSănătate şi securitate împotriva COVID-19, în perspectiva concursului care va avea loc în perioada 18-22 mai.

Deocamdată nu se cunoaște dacă va fi permisă prezența spectatorilor la concurs.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load