Muzicianul chișinăuian Nikolai Mișcoi a lansat un videoclip solo cu tentă socială accentuată

1 apr. 11:00   Showbiz
1716 0

Solistul trupei rock Lacrimă a cîntat despre problemele și laturile întunecate ale societății moderne

Nikolai Mișcoi, jurnalist cunoscut pentru proiectele bazate pe tema mișcării rock din Moldova, popularizarea și promovarea acestui curent, precum și compozitor, vocalist și chitarist part-time al grupului chișinăuian Lacrimă, a lansat un videoclip pentru piesa "Destin".

- Piesa în sine și videoclipul s-au dovedit a fi destul de sumbre, dar acest lucru se datorează faptului că compoziția ridică subiecte care reflectă aspecte neplăcute, aș spune chiar negative ale societății moderne și ale vieții noastre în general. Dar, în același timp, în refren, îndemn oamenii să vină la un moment dat la fereastră și să privească în stradă – acolo, în spatele geamului, vor vedea cerul albastru, soarele strălucitor și ramurile copacilor, în frunzișul cărora foșnește vîntul... Adică, în ciuda tuturor lucrurilor neplăcute, rele care ni se întîmplă nouă și în jurul nostru, viața continuă, iar această imagine naturală în afara ferestrei – așa a fost și rămîne întotdeauna. Iar noi, oamenii, sîntem parte integrantă a acestei frumuseți și liniști universale, parte a naturii, iar acest lucru nu trebuie uitat niciodată. Conștientizarea acestui fapt vă ajută să vă calmați, să vă ascultați și să deveniți mai buni, spune autorul cîntecului „Destin” Nikolai Mișcoi.

Piesa „Destin” a fost scrisă în 2022, primele cadre ale videoclipului au fost filmate tot toamna trecută la Chișinău.

Clipul a fost editat de producătorul de clipuri Igor Levinschi, cunoscut pentru cooperarea sa cu muzicieni precum Zdob și Zdob, Gîndul Mîței, Alternosfera, Cuibul, Infected Rain și alții.


13
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий