TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Miss Universe 2019 a fost cîștigat de reprezentanta Africii de Sud (FOTO)

Miss Africa de Sud, Zozibini Tunzi, a cîștigat, duminică seară, titlul de Miss Univers 2019 în cadrul celei de-a 68-a ediţii a acestui concurs.

Tînăra de culoare, în vîrstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, în cadrul galei desfăşurate la Atlanta, în Statele Unite.

În ultimul său discurs, Miss Universe 2019 a spus că va face orice pentru a încuraja tinerele fete să capete încredere în ele.

„Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă”, a afirmat ea.

„Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi”, a spus ea în aplauzele publicului. Zozibini Tunzi este cea de-a 68-a Miss Univers din istorie și îi ia locul lui Catriona Gray, Miss Filipine, care a obţinut acest titlu în 2018.


Una dintre favoritele înaintea concursului din acest an, Miss Filipine, nu s-a calificat printre cele 10 finaliste. Franţuzoaica Maëva Coucke a reuşit, însă nu a ajuns în „top 5”, scrie Agerpres. Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost şi ea eliminată înainte de finală.

Swe Zin Htet a ţinut prima pagină a ziarelor săptămîna trecută după ce a anunţat că este lesbiană, devenind astfel prima candidată care şi-a recunoscut în mod deschis orientarea sexuală.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load