X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Melodie emoționantă despre mamă: Colaborare neobișnuită între rapperul Kapushon și interpretul Igor Cuciuc

6 feb. 16:00   Showbiz
1504 0

Două voci cunoscute de la noi, dar total diferite ca stil, s-au unit și au creat o piesă care a emoționat multă lume.

Interpretul Igor Cuciuc și rapperul Kapushon au povestit despre noua producție muzicală și colaborarea neobișnuită, la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8.

Kapushon a declarat că ideea de a colabora cu Igor a fost chiar a sa, deoarece foarte des se întîlneau la concerte comune prin Europa. Melodia este despre mamă, iar oamenii au rămas plăcut surprinși și emoționați de rezultat.

Cei doi se gîndesc și la o ulterioară colaborare, în viitor. Cît despre planurile pentru 2023, Igor Cuciuc susține că nu are planuri grandioase, însă acesta este emoționant pentru că urmează să împlinească 40 de ani. Totuși, lansările de melodii nu se vor opri aici și a dezvăluit că, curînd, publicul va putea asculta o nouă melodie în duet cu fiica Andreea.

Kapushon susține că anul acesta se va ocupa de promovarea noului său album. Totuși, acesta speră să reușească să mai lanseze și vreo piesă nouă, însă nimic nu pare a fi bătut în cuie.


3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?