COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Matthew McConaughey ar putea devenit guvernator al statului Texas

12 mar. 21:00   Showbiz
1832 0

Actorul american Matthew McConaughey, cunoscut pentru rolurile din "Lupul de pe Wall Street" sau "True Detective", ia în considerare o candidatură pentru funcţia de guvernator al statului Texas, a anunţat el miercuri în podcastul "The Balanced Voice", scrie News.ro.

Întrebat despre eventualitatea acestei candidaturi, actorul a răspuns afirmativ: "Mă gîndesc cu adevărat la asta. Mă întreb care este rolul meu în calitate de lider", a explicat actorul în vîrstă de 51 de ani. "Pentru că mă gîndesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?".

Matthew McConaughey a discutat deja despre ambiţiile sale politice în noiembrie, anul trecut. "Nu ştiu, nu depinde de mine. Stă în mîinile oamenilor", a declarat el în emisiunea "Hugh Hewitt Show". "Politica nu funcţionează în acest moment, după părerea mea. Şi atunci cînd clasa politică îşi va redefini obiectivul, va fi foarte interesant", a sugerat el, fără să spună mai multe.

Mai mulţi actori au fost seduşi de Casa Albă. Ronald Reagan, actor în anii 1950, a avut două mandate ca preşedinte, în timp ce Arnold Schwarzenegger a fost timp de zece ani guvernatorul Californiei. Alte două vedete speră să se prezinte la prezidenţiale: Dwayne "The Rock" Johnson şi Will Smith.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽