X 
Preşedintele stiri: 3607

Matt Damon a pierdut 250 de milioane de dolari după ce a refuzat ”Avatar”

2 oct. 2019,, 23:30   Showbiz
2460 0

Matt Damon a dezvăluit că a refuzat să joace rolul principal din ”Avatar”, unul din cele mai mari filme din istorie, pierzând astfel ocazia de a cîștiga 250 de milioane de dolari, informează Fox News. James Cameron l-a vrut special pe Damon pentru acest rol, iar acesta este unul din cele mai mari regrete ale actorului. ”E nasol și încă doare rău, dar măcar copiii mei au ce mînca, așa că e OK până la urmă”, a spus Matt Damon.

Matt Damon este unul dintre cei mai solicitați actori de la Hollywood, dar chiar și așa are regrete cu privire la rolurile pe care le-a refuzat de-a lungul carierei.

Cîștigător a premiului Oscar, starul în vîrstă de 48 de ani a refuzat să joace rolul lui Jake Sully în mega-producția lui James Cameron din 2009, ”Avatar”, regretînd și acum faptul că nu a putut să lucreze cu celebrul regizor.

Am refuzat probabil unica șansă de a lucra vreodată cu James Cameron. Asta e nasol și încă doare, dar măcar copiii mei au ce mînca, așa că, până la urmă, sînt OK - Matt Damon

Și nu doar că a spus pas unei experiențe profesionale unice, dar a ratat oportunitatea unui cîștig financiar colosal- o sumă cu 9 cifre.


”James Cameron mi-a oferit ”Avatar”. Și mi-a spus: ”Acultă, nu am nevoie de nimeni altcineva. Nu am nevoie de o vedetă. Dacă nu accepți rolul acesta, voi găsi un actor necunoscut și îi voi da lui rolul principal, pentru că filmul nu are, de fapt, nevoie de tine. Dar dacă ești de acord, îți dau 10% din profitul filmului”, a declarat Matt Damon.

”I-am povestit asta lui John Krasinski cînd scriam împreună ”Promised Land”. Iar mi-a spus: ”Dacă ai fi făcut acest film, nimic nu ar fi fost diferit în viața ta. Nimic. Poate cu excepția faptului că am fi avut această conversație în spațiu””, a completat Damon.

”Așa ca, da, am lăsat mai mulți bani pe masă decît orice alt actor”, concluzionează starul hollywoodian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий