TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Manizha a povestit cum a fost creată piesa pentru ”Eurovision”

Cîntăreața Manizha în cadrul emisiunii YouTube a Aleonei Jigalova a explicat care este particularitatea melodiei sale Russian Woman.

Potrivit lui Manizha, ea a prezentat în cîntec atitudinile impuse unei femei de către societate: despre greutate, statut familial, exterior. Ea consideră că "hit-ul" muzicii de asemenea este un stereotip.

La crearea cântecului au participat oameni din diferite culturi, a spus Manizha. "Femeia rusă este foarte multilaterală, la fel ca întregul acest aranjament. Russian Woman a fost scrisă de oameni cu culturi absolut diferite și au pus în ea cîte o parte din ei înșiși. Există și beat-uri balcanice, există și dansuri populare rusești, și hip-hop modern", o citează pe Manizhu RIA Novosti.

Eurovision Song Contest este programat să aibă loc în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam, la care participă interpreți din 41 de țări. În același timp, organizatorii au spus că competiția în sine va avea loc într-un format offline, dar componența delegațiilor, precum și numărul jurnaliștilor, vor fi reduse. Cîntăreața rusă va evolua la concurs pe 18 mai în prima semifinală cu numărul trei.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load