COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Mama interpretei MakSim vorbește în premieră despre boala fiicei sale

13 sep. 20:15   Showbiz
1183 0

Două luni a stat în comă artista din cauza unei forme severe de pneumonie. Pînă nu demult se părea că zilele interpretei MakSim sînt numărate, dar medicii au reușit să o aducă de pe cealaltă lume.

Mama vedetei a vorbit în premieră despre boala fiicei sale.

Marina a fost internată la spital la mijlocul lunii iunie cu 40% leziuni pulmonare, după un timp starea vedetei s-a deteriorat brusc, iar medicii au fost nevoiți să o inducă în comă artificială. În tot acest timp, întreaga țară și-a făcut griji pentru interpreta în vîrstă de 38 de ani. Este greu de imaginat ce au simțit atunci rudele MakSim.

„Ne agățam de un pai, mi-a fost atît de teamă că va muri în drum spre clinică, dar, slavă Domnului, totul a fost bine! Cîți oameni s-au rugat pentru ea. Bătrîna mea mamă citea rugăciuni zi și noapte. Mi-am salvat fiica de dragul copiilor ei”, a mărturisit mama interpretei Svetlana Viktorovna în emisiunea „Ostorojno: Sobciak” (Feriți-vă: Sobciak - nota red.) de pe YouTube.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽