COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7912
Criza energetică stiri: 529

Mama interpretei MakSim vorbește în premieră despre boala fiicei sale

13 sep. 2021,, 20:15   Showbiz
1435 0

Două luni a stat în comă artista din cauza unei forme severe de pneumonie. Pînă nu demult se părea că zilele interpretei MakSim sînt numărate, dar medicii au reușit să o aducă de pe cealaltă lume.

Mama vedetei a vorbit în premieră despre boala fiicei sale.

Marina a fost internată la spital la mijlocul lunii iunie cu 40% leziuni pulmonare, după un timp starea vedetei s-a deteriorat brusc, iar medicii au fost nevoiți să o inducă în comă artificială. În tot acest timp, întreaga țară și-a făcut griji pentru interpreta în vîrstă de 38 de ani. Este greu de imaginat ce au simțit atunci rudele MakSim.

„Ne agățam de un pai, mi-a fost atît de teamă că va muri în drum spre clinică, dar, slavă Domnului, totul a fost bine! Cîți oameni s-au rugat pentru ea. Bătrîna mea mamă citea rugăciuni zi și noapte. Mi-am salvat fiica de dragul copiilor ei”, a mărturisit mama interpretei Svetlana Viktorovna în emisiunea „Ostorojno: Sobciak” (Feriți-vă: Sobciak - nota red.) de pe YouTube.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X