COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3019

Macaulay Culkin din „Singur acasă” a devenit pentru prima oară tată

13 apr. 19:14   Showbiz
1505 0

Macaulay Culkin , actorul din filmul „Singur acasă” a devenit tată pentru prima oară. Atît el, cît și partenera sa, actrița Brenda Song au ascuns faptul că vor avea un copil pînă acum, cînd au făcut marea dezvăluire.

Primul copil al cuplului este o fetiță, care a venit pe lume în data de 5 aprilie, transmite Libertatea.. Cei doi au ales un nume special pentru micuța lor, ea a fost botezată Dakota – în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008. „sîntem copleșiți”, au fost primele declarații ale lui Macaulay Culkin și ale iubitei lui.

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda în 2019. Nu s-au afișat împreună prea des, nici pe rețelele de socializare nu au postat imagini împreună, iar acum au dat vestea cea mare. Cei doi artiști au ascuns sarcina, nimeni nu a aflat că artista a fost gravidă, acesta nu a postat pe internet nici măcar o imagine cu sarcina în evoluție.

Culkin a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa privată. Ultimii ani a preferat să îi petreacă în liniște, să apară în fața publicului doar atunci cînd avea ceva important de transmis. Celebrul actor a fost căsătorit la 18 ani cu actrița Rachel Miner, apoi s-a iubit cu Mila Kunis.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X