Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Leonid Agutin a vorbit despre divorțul de Angelica Varum

25 mar. 2021,, 10:45   Showbiz
3625

Cântărețul rus Leonid Agutin a vorbit despre numeroasele zvonuri apărute în mass-media privind divorțul său de Angelica Varum. Despre aceasta el a relatat revistei "Караван историй".

Actorul a menționat că el și Varum sînt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și nu au de gînd să divorțeze. În același timp, Agutin a subliniat că zvonuri despre divorțul lor apar periodic în ultimii 15 ani.

"Ei bine, am stat într-adevăr prea mult, nu poți trăi împreună atît de mult! Cred că în mintea oamenilor, noi trebuia să rezistăm cinci ani și să ne despărțim. De aici și zvonurile", a presupus cîntărețul. El a adăugat că părinții lor au reacționat greu la primele "divorțuri", dar apoi s-au obișnuit cu astfel de declarații din mass-media.

După cum scrie lenta.ru, în luna ianuarie a acestui an a devenit cunoscut faptul că fiica lui Leonid Agutin și Angelica Varum a devenit cetățeană a SUA. Se știe că Elizaveta Varum a trăit încă din copilărie în Statele Unite ale Americii, unde a fost crescută de bunicii și unchii din partea mamei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав