COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2827
Puterea stiri: 6435
Coronavirus stiri: 7307

La Moscova, trupa reunită "Kino" a organizat mai multe concerte (VIDEO)

17 mai. 09:35   Showbiz
1313 0

Muzicienii trupei reunite Kino au susținut o serie de concerte la Moscova pe stadionul CSKA Arena.

Fanii trupei au ascultat atît hituri, cât și melodii mai puțin cunoscute ale trupei. Concertele se desfășoară sub motto-ul "Pentru cei care nu au visat să asculte Kino live" (Для тех, кто уже не мечтал послушать "Кино" вживую).

Potrivit TASS, producătorul emisiunii Alexandr Țoi, fiul legendarului lider al trupei, special pentru concert a fost digitalizată o înregistrare pe mai multe canale a vocalului lui Viktor Țoi (1962-1990). Din componența trupei au făcut parte doi basiști în diferiți ani - Alexandr Titov și Igor Tihomirov, precum și chitaristul permanent Iurii Kasparean.

"Ne-am pregătit foarte mult timp: este vorba de cîțiva ani de muncă grea cu digitalizarea vocului, redarea videoclipurilor și animației, crearea dramaturgiei concertului. Drept urmare, am obținut un program de aproape trei ore, în care trupa a interpretat atît hituri cunoscute, cît și melodii mai puțin cunoscute. Publicul nu doar a auzit vocea lui Viktor Țoi într-o calitate imposibilă anterior, dar a văzut și desenele sale", a subliniat Alexandr Țoi.
Programul include melodii precum "Группа крови", "Звезда по имени Солнце", compoziții din ultimul album de studio al trupei "Чёрный Альбом", precum și "Мама, мы все тяжело больны", "Это не любовь", "Попробуй спеть вместе со мной” și altele, la care muzicienii au prezentat clipuri în ajunul concertelor.

Inițial, concertele de la Moscova și Sankt Petersburg au fost programate pentru toamna anului 2020 - 30 de ani de la destrămarea trupei, dar din cauza restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, acestea au fost amînate.


Muzicienii din Kino au susținut concerte pe stadionul CSKA Arena pe 14, 15 și 16 mai, iar pe 22 și 23 mai vor concerta la Palatul de gheață din Sankt Petersburg. Concertele sunt programate și la Kiev (24 septembrie), Nijnii Novgorod (2 octombrie) și Riga (11 decembrie).

Trupa Kino a fost fondată în 1982 în Leningrad. Liderul, iar autorul majorității melodiilor trupei, inclusiv "Звезда по имени Солнце", "Хочу перемен", "Группа крови", "Дальше действовать будем мы" și altele, a fost Viktor Țoi.

Țoi a fost ucis într-un accident rutier în timp ce se întorcea de la pescuit în timpul odinei în Letonia. În timp ce conducea mașina "Moskvici-2141", el a pierdut controlul mașinii. Automobilul s-a ciocnit frontal cu un autobuz. La 19 august 1990, Țoi a fost înmormîntat la Cimitirul Teologic din Leningrad. După moartea sa, trupa s-a destrămat.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽