Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1081

La 8 ani își face debutul în muzică

9 aug. 10:31   Showbiz
2086 0

La doar 8 ani, micuța artistă originară din Pitești, Bianca Zinculescu, debutează în lumea muzicală cu piesa Știu că Pot, care are și un videoclip foarte drăguț.

Melodia este compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală, iar videoclipul a fost regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmările desfășurându-se în zona județului Constanța și au durat o zi întreagă, tânăra artistă descurcându-se de minune cu rolul din videoclip.

Bianca Zinculescu este elevă la Școala Generală nr. 11 ”Mihai Eminescu”, din Pitești, iar orele de canto și de pian le practică de la vârsta de 5 ani, în cadrul Școlii de Muzică „Magia Muzicii”.

Din spusele producătorului, EL RaduBianca este un copil-minune, are atîta energie pozitivă, una molipsitoare, cred că dacă filmările ar fi durat 2-3 zile, nu ar fi avut nicio problemă cu asta. Sunt mândru că face parte din familia noastră muzicală, ELRaduProject.

Chiar de are doar 8 anișori, micuța artistă este deținătoarea multor trofee la diverse concursuri și festivaluri naționale, petrecute la București, Bacău, Piteși etc.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав