COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7836
Criza energetică stiri: 513

Jurnalista Anișoara Loghin a transmis un prim mesaj după ce a născut

24 mar. 2021,, 11:43   Showbiz
2312 3

Marea fericire a venit în familia lui Radu Gînsari și Anișoarei Login pe data de 15 martie, atunci cînd s-a născut primul lor copil. Băiețelul a fost numit Raul.

Gînsari a postat atunci pe pagina s-a de Facebook prima poză a micuțului Raul, care s-a bucurat de sute de aprecieri și comentarii.

După o săptămînă de la venirea pe lume a bebelușului, Anișoara Login a publicat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare.

"De o săptămînă, țin în mîini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul. Mulțumesc tuturor pentru cuvintele calde. Mulțumesc tăticului nostru pentru că împărțim nopțile vesele", a scris Anișoara Loghin.


Cei doi s-au logodit la sfîrșitul lunii august trecut, după care a urmat căsătoria oficială. În noiembrie, Anișoara Loghin a anunțat în cadrul emisiunii ”Gusturile se discută” că este însărcinată.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale. De-a lungul carierei, el a evoluat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Krîlia Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A cîștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Anișoara Loghin este fosta soție a ex-primarului capitalei Dorin Chirtoacă. Căsătoria a avut loc pe 20 mai 2016. La nuntă a participat un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare. Căsnicia celor doi nu a durat însă nici cinci luni. Chirtoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X