Jasmin Shor, prinsă în joc cu Alla Pugaciova (VIDEO)

Jasmin Shor, prinsă în joc cu Alla Pugaciova (VIDEO)

Așa cum și-a obișnuit prietenii, Primadonna show biz-ului rusesc, organizează în fiecare primăvară o petrecere de suflet. Jasmin Shor s-a regăsit printre invitați!


Weekendul acesta, Alla Pugacheva a dat o petrecere de suflet, eveniment organizat de ea în fiecare an și anume „Prima Duminică de Primăvară”.


Aceasta și-a invitat cele mai dragi persoane, colegi de breaslă și nu doar, printre care a fost și interpreta Jasmin Shor și faimosul designer Valentin Iudașkin.


Oaspeții și gazda evenimentului s-au bucurat de sosirea primăverii, ridicînd paharul cu șampanie, cîntînd și dansînd. Alla Pugacheva a dat tonul serii interpretînd live cîteva dintre cele mai cunoscute piese de-ale sale printre care și celebra Женщина которая поёт (n.r. Femeia care cîntă), iar soțul său, Maxim Galkin, care o adoră, n-a rezistat fără să posteze un filmuleț pe Instagram.


 


De asemenea, pe internet au apărut imagini în care artista a fost filmată dansînd cu prietenele sale, dansul pinguinilor. Cum s-a descurcat la ai săi aproape 70 de ani, vedeți în filmulețul de mai jos:


/


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load