Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1081

Irinei Rimes și a Surorilor Osoianu, au făcut senzație pe scena festivalului UNTOLD

5 aug. 14:00   Showbiz
2955 0

David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu au reușit să creeze un moment istoric pe scena principală a festivalului. Combinația dintre instrumental și voce a creat o atmosferă unică, transmite replicamedia.

Piesa „Ielele” a trezit în mulți participanți emoții mixte. Fluierul, rock-ul, folclorul și vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune și au create un moment de neuitat.

Surorile Osoianu s-au simțit ca în tinerețe pe scena de la UNTOLD festival și au fost surprinse de căldura și energia publicului.

„Nouă ne plac provocările și a fost o experiență faină alături de David și Irina, iar publicul a fost cald, plin de energie și foarte numeros (…) Se vede munca organizatorilor prin ceea cred au reușit să realizeze”, au declarat surorile Osoianu.

Festivalul Untold 2022 este cel mai mare festival de muzică electronică din România care se desfășoară la Cluj-Napoca. La cea de-a șaptea ediției a Festivalului Untold cînta timp de patru nopți peste 200 de artiști din mai multe țări.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав