Irina Rimes a lansat piesa "Gelos". Cum apare artista în videoclip

29 aug. 14:09   Showbiz
2984 0

Interpreta Irina Rimes își încîntă fanii cu o nouă piesă, pentru care a filmat și un videoclip, care, în cîteva ore de la lansare, a adunat sute de mii de vizualizări și zeci de mii de like-uri.

Povestea din piesa "Gelos" este, ca în toate melodiile interpretei, una de dragoste, iar Irina apare în videoclip într-o ipostază senzuală, dar la limita legală... Frumoasa artistă, îndrăgostită iremediabil, îi promite iubitului său că, deși se poate întîmpla să nu mai fie împreună, oricum se va gîndi la ea și va fi gelos, notează Noi.md.

"Poate vei găsi pe cineva mai bun/ Poate vei găsi un om mai frumos/ Dar cînd mă vei vedea cu cineva, îți promit că vei fi gelos/", sună refrenul melodiei.

Irina Rimes a postat și cîteva poze din timpul filmărilor pentru videoclip cu mesajul: "Dragilor, v-am pregătit o surpriză pe YouTube. "Gelos" e la voi de acum!".

Videoclipul îl prezintă pe un bărbat, iubitul artistei, interpretat de un actor de peste Prut, Cosmin Nedelcu, care merge noaptea în automobil, fredonînd versurile piesei "Gelos".


Aparția protagonistei(care este chiar artista), purtînd cagulă pe cap și care, se pare, a trecut de limita legii, aduce suspans în videoclip, dar și ideea că, oricum, nimeni și nimic nu poate despărți două inimi, care se iubesc ... ilegal de mult.

Fanii Iinei Rimes i-au lăsat o mulțime de mesaje de admirație. "Mă sfîșie melodiile ei... Ajung pînă-n măduva oaselor și răzbat toate camerele inimii mele".

"Piesa asta te face să simți fiecare cuvînt, şi îți rămîne în minte şi după ce se termină! Irina, ai presărat magie în fiecare vers, în fiecare acord şi le-ai împletit frumos!".

"Simt mereu piesele tale, Irina! Ești un suflet prețios, profund și o voce mare în industria muzicii!", au scris admiratorii.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?