Criza energetică stiri: 1530
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3383

Interpreta Tatiana Heghea își sărbătorește ziua de naștere

9 mar. 23:30   Showbiz
2262 0

Felicitările nu contenesc pe paginile de socializare ale Tatianei Heghea încă de ieri. Interpreta este azi omagiată, reletează Noi.md cu referire la ea.md.

“Ce cadou frumos și plin de contrast am primit în dar de la mama natură. O ninsoare atît de feerică în dimineața celei de-a 34-a primăvară din viața mea”, a scris Tatiana pe contul său de Instagram.

"Îmi doresc să fie Pace pe pămînt! Doresc ca lumea să fie bună și zîmbitoare, copiii fericiti alături de mamele lor, a spus interpreta pentru ea.md. Vizibil emoționată de evenimentele tensionante din această perioadă, omagiata a mai declarat că azi, mai mult ca oricînd, și-ar dori să se întîmple o minune".

"Îmi doresc la această aniversare să se întîmple o Minune! Această minune vizează toți oamenii care suferă în această perioadă, mi-aș dori să nu mai trăiască acest sentiment de frică si de necunoscut pentru ziua de mîine".

"Eu sînt un om bun si cred cu desăvîrșire că Dumnezeu, de ziua mea, va aduce pe Pămînt aceasta minune, mai ales pentru acei care au nevoie aprigă de ea în aceste momente".

Deși a avut din timp planificată o vacanță cu familia, Tatiana susține că aceasta va mai aștepta un pic.


"Da, am avut în planurile noastre o vacanță … însă este amînată deocamdată".

Pandemia și mai nou, conflictul din regiune, au pus pe stop cîteva proiecte muzicale ale interpretei. Deși, Tatiana speră că pînă la sfîrșitul lunii martie să lanseze un nou videoclip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав