AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Habenski își va sărbători cea de-a 50-a aniversare pe scenă

11 ian. 21:00   Showbiz
1855 0

Artistul Poporului din Rusia, Director Artistic al Teatrului Artistic din Moscova ”Anton Cehov”, Konstantin Habenski va sărbători împlinirea a 50 de ani pe scenă. El va juca rolul principal în piesa "Враки, или Завещание барона Мюнхгаузена". Acest lucru este menționat pe site-ul teatrului.

Chiar înainte de Anul Nou, Habenski, în ajunul aniversării, s-a adresat publicului cu o felicitare de Anul Nou, menționînd schimbările uimitoare care au loc cu o persoană într-o nouă etapă a vieții, relatează Noi.md.

"Am ajuns la o nouă etapă — 2022. Îi felicit pe toți sosirea Anului Nou și doresc ca în noul an grădinile bucuriei să înflorească în sufletele noastre și ale voastre", a spus directorul artistic. Videoclipul este postat pe site-ul teatrului.

Premiera piesei a avut loc pe 16 octombrie 2021. Ea a fost regizată de Viktor Kramer după propria sa piesă, pe care a scris-o cu participarea lui Habenski, scrie Life.ru .

După cum amintește RT, Habenski a devenit cunosocut după filmarea serialului "Убойная сила ", iar faima reală i-a fost adusă de filmele "Ночной дозор” și ”Дневной дозор„. Una dintre cele mai de succes lucrări ale artistului sunt considerate roluri în filmele "Адмиралъ " și "Географ глобус пропил ". În total, a jucat în peste 100 de filme, iar în 2018 a debutat în regie cu drama Sobibor.


Anul trecut Konstantin Habensky a devenit directorul artistic al Teatrului Artisic ”A.P.Cehov” din Moscova, el face parte din trupa teatrului din 2003.

Timp de 14 ani, Habensky conduce o fundație caritabilă care ajută copiii cu boli ale creierului și măduvei spinării.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав