COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6635

Gordienko: "Depășim granițele și obstacolele prin cîntece și muzică!"

15 iul. 13:30   Showbiz
1422 0

Muzica este singura limbă universală care nu are nevoie de traducere. Muzica și prietenia nu au granițe, iar în lumea modernă, cu interdicțiile sale de a călători, muzicienii trec granițele și obstacolele prin c]ntece, muzică, sentimente, artă.

Despre acest lucru a scris pe pagina sa de socializare cîntăreața moldoveană, participantă la concursul internațional "Eurovision-2021", Natalia Gordienko, vorbind despre prietenia și cooperarea cu regele rus al muzicii pop Filip Kirkorov, mentorul și producător său la concurs.

"Muzica nu are limite! Nici prietenia nu are limite! În lumea modernă, conectată prin rețele globale și împărțită de naționalismul renăscut, rasism, interdicțiile de călătorie și acum de pandemia globală, granițele devin subiect de dispute.

Mă bucur că artiștii vorbesc prin muzică!

Muzica este singura limbă universală care nu are nevoie de traducere!


Proiectul din partea Moldovei pentru Eurovision 2021 este o dovadă clară a acestui fapt!

Paradoxul este că piesa Sugar a fost creată cu dragoste și adunată din bucățelele mai multor țări: eu sînt din Republica Moldova, compozitorul Dimitris Kontopoulos este din Grecia, autorii versurilor: Mihail Guțeriev este din Rusia și Sharon Vaughn - din America, producătorul și co-autorul, Filip Kirkorov, este din Bulgaria, directorul clipului, Katya Tsarik - din Ucraina. Muzica este în afara granițelor - despre asta am vorbit cu Marele meu Prieten @fkirkorov și @modatopical. Depășim limite și obstacole prin cîntece, muzică, sentimente, artă!",- a scris Natalia Gordienko, publicând o serie de fotografii noi cu Filip Kirkorov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽