COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 397 151   INFECTAȚI 256 187(+47)   TRATAȚI 249 216     DECESE 6173(+3)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1198
Preşedintele stiri: 2783

Gordienko a povestit cum s-a desfășurat ceremonia de deschidere a Concursului Eurovision 2021"

17 mai. 16:30   Showbiz
1354 0

Reprezentanta Moldovei la concursul muzical Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a povestit cum a avut loc ceremonia de deschidere a celui mai așteptat concurs al anului la Rotterdam.

"Așteptam cu nerăbdare această zi! Ieri, cu echipa mea de vis și adoratul Filip Kirkorov, am strălucit pe covorul roșu. Ei - roșu...TURCOAZ! A fost atît de bine, frumos și emoțional - pentru asta multe mulțumiri organizatorilor concursului! Și, desigur, mulțumesc operatorilor noștri, care filmează pentru voi toate detaliile din culise și nu numai!", a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de socializare.

În același timp, potrivit ei, există și nu vești nu prea bune. Astfel, mai multe delegații au fost prezenți la ceremonia de deschidere, deoarece unii participanți s-au îmbolnăvit, ceea ce este foarte trist.

"Le doresc sincer tuturor o însănătoșire cît mei grabnică și să finalizeze această cale fără complicații! Sănătatea este mai presus de toate! Chiar și mai presus de banchetul care trebuia să aibă loc pe o navă de lux. În schimb ne-au dat mîncare. După cum puteți vedea, cu siguranță nu ne țin flămînzi aici! Glumele sînt glume, dar acest virus cu siguranță ne mai ține încordați. Chiar și cu astfel de măsuri stricte. Dar noi privim înainte! Acum avem foarte mult de muncit. Vă iubesc pe toți foarte mult și nu încetez să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat! Nu vă vom dezamăgi! Votați pentru Moldova joia aceasta în semifinala de pe 20 mai!", a îndemnat Natalia Gordienko.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?