TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

GINIA lansează piesa „Hola, Senorita”

Interpreta GINIA revine în vizorul publicului cu un nou single, care vine "la pachet" cu un videoclip plin de culoare. De această dată, artista și-a surprins fanii cu o piesă dansantă în stil latino și raggeton. Datorită ritmului dinamic, "Hola, Senorita" îți aduce vara mai aproape și te provoacă să dansezi.

„În această melodie, am pus ca de obicei o bucățică din sufletul meu. Inspirată din viața reală ca și celelalte melodii, „Hola, senorita” reliefeză dragostea ca spațiu ludic, în care dansul este elementul unificator. Această melodie reprezintă, pentru mine, o declarație pentru toate sufletele care au fost cuprinse măcar odată de sentimentul iubirii. E pentru cei care iubesc viața, e pentru cei care iubesc dansul. Fie ca această melodie să vă transmită vibe-ul de vară ori de câte ori o veți asculta într-o zi cu soare sau înnorată” a declarat interpreta cu ocazia lansării.

Muzica și versurile sunt semnate de însăși GINIA, iar producția a fost realizată de Cătălin Temciuc (Tensso).

Videoclipul a fost filmat de către echipa Spoială Brothers și reprezintă o simbioză între dansuri senzuale, flirt și fluturii dragostei din adolescență.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Sondaj Toate

load