COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7238

GINIA lansează piesa „Hola, Senorita”

21 apr. 16:00   Showbiz
1427 0

Interpreta GINIA revine în vizorul publicului cu un nou single, care vine "la pachet" cu un videoclip plin de culoare. De această dată, artista și-a surprins fanii cu o piesă dansantă în stil latino și raggeton. Datorită ritmului dinamic, "Hola, Senorita" îți aduce vara mai aproape și te provoacă să dansezi.

„În această melodie, am pus ca de obicei o bucățică din sufletul meu. Inspirată din viața reală ca și celelalte melodii, „Hola, senorita” reliefeză dragostea ca spațiu ludic, în care dansul este elementul unificator. Această melodie reprezintă, pentru mine, o declarație pentru toate sufletele care au fost cuprinse măcar odată de sentimentul iubirii. E pentru cei care iubesc viața, e pentru cei care iubesc dansul. Fie ca această melodie să vă transmită vibe-ul de vară ori de câte ori o veți asculta într-o zi cu soare sau înnorată” a declarat interpreta cu ocazia lansării.

Muzica și versurile sunt semnate de însăși GINIA, iar producția a fost realizată de Cătălin Temciuc (Tensso).

Videoclipul a fost filmat de către echipa Spoială Brothers și reprezintă o simbioză între dansuri senzuale, flirt și fluturii dragostei din adolescență.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽