COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Fotbalistul Mamaev vrea să obțină în instanță de la fosta sa soție un apartament, mașinile și pensia pentru copil

13 aug. 10:06   Showbiz
1103 0

Jucătorul Pavel Mamaev de la CF „Rostov” care s-a despărțit de soția sa Alana cu scandal după numeroase trădări, vrea să-i ia bunurile de la fosta sa soție. În special, este vorba despre un apartament la Moscova și două mașini - Bentley și Range Rover.

De asemenea, Pavel vrea ca fiica lor comună Alice, care este deja cu el, să locuiască în continuare cu el. Pentru întreținerea fetei, fotbalistul vrea să obțină pensia alimentară de la fosta soție. Ambele cereri au fost deja înaintate instanței de la Rostov.

Сын — в мамочку, дочь — в папочку»: Алана и Павел Мамаевы отвели детей в школу

Apărătorul Alanei are o viziune complet diferită a ceea ce se întîmplă. Potrivit avocatului Vadim Lialin, este puțin probabil ca Mamaev să obțină ceva în instanță, deoarece ambii soți intenționează să conteste proprietatea.

Avocatul Alanei Mamaev va depune la poliție o plîngere pe numele fotbalistului. Mai mult, potrivit lui Lialin, Pavel încearcă să rezolve totul în secret de la fosta soție.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽