Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

Formația LUME a participat la emisiunea lui Andrei Malahov

17 iun. 03:45   Showbiz
3450

Cunoscuții cîntăreți moldoveni, Irina Tarasiuk-Kovalsky și Serghei Kovalsky din trupa LUME au participat la celebra emisiune de televiziune rusă a lui Andrei Malahov "Privet, Andrei!", transmite Noi.md

La emisiune, care a fost dedicată zilei de naștere a lui Robert Rojdestvenski, ei au interpretat cîntecul Annei Herman - "Эхо любви!"

"Creația nu are limite! Artiștii trebuie să aducă - dragoste, bucurie, emoții frumoase, să unească toate inimile, indiferent de culoarea pielii, naționalitate, religie, limbă! Noi iubim oamenii! Noi iubim ceea ce facem și credem că munca noastră servește doar în numele creației, nu al distrugerii! Fie ca pace să fie peste tot, în primul rînd în sufletul vostru! Am fost invitați din partea Moldovei să cîntăm cîntecul Annei Herman – ”Эхо любви”! Pentru a participa la emisiunea care a fost dedicată zilei de naștere a lui Robert Rojdestvenski! Acesta este un moment important pentru noi, pentru că acest cîntec poartă doar dragoste și bunătate!", a scris Irina Tarasiuk-Kovalsky pe pagina sa de socializare. Ea a postat acolo fotografii cu Andrei Malahov și cîntăreți și artiști celebri - eroii emisiunii sale.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав