COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

FM 94.3 - Edineț, FM 90.4 - Vadul lui Vodă: postul de radio HIT FM și-a extins raza de acoperire ©

Din 18 septembrie, postul de radio a început să difuzeze în orașul Edineț pe frecvența 94.3 FM. Acest lucru permite locuitorilor din nordul Moldovei să asculte HIT FM de calitate și asigură difuzarea neîntreruptă a postului de radio în mașină de la Chișinău pînă la nordul republicii.

Acum, postul de radio transmite în 13 orașe, luînd în considerare capitala și orașul din apropiere Vadul lui Vodă, iar raza totală de acoperire acum constituie circa 90% din teritoriul Moldovei.

Amintim că în luna august curent, postul de radio a lansat o frecvență aparte de 90.4 FM la Vadul lui Vodă. Dacă automobilul este configurat pe RDS, la intrarea în oraș, trecerea de la frecvența din Chișinău 101.7 FM la frecvența 90.4 FM (Vadul lui Vodă) are loc automat și invers. Acest lucru a permis ca HIT FM să devină postul de radio cu cea mai mare acoperire "chișinăuiană".

Este important de menționat că HIT FM, conform datelor oficiale ale companiei naționale de măsurare a audienței xplane.md, se simte destul de încrezător atît în centrele raionale, în republică în general, cît și în Chișinău, în rîndul unui public de 20-54 de ani, ocupînd locul I.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load