Coronavirus stiri: 8212
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 927

Eurovision: Cum și-au împărțit punctele membrii juriului din R. Moldova

15 mai. 20:30   Showbiz
1065

Votul juriului din Republica Moldova la ediția de anul acesta a concursului european de muzică Eurovision Song Contest a provocat indignare. Se întâmplă după ce nu a acordat niciun punct reprezentantului din țara vecină, România.

De altfel, nici România nu a acordat R. Moldova vreun punct. Asta deoarece juriul a fost descalificat, alături de alte cinci țări, pentru nereguli admise, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Potrivit datelor publicate pe pagina oficială Eurovision Song Contest, din juriul de specialitate de la noi au făcut parte interpretul Natan, cântăreața Cristina Scarlat, textiera Radmila Popovici, dirijorul Adriano Marian și Ilona Stepanov.

Juriul de la Chișinău a oferit 12 puncte Ucrainei, 10 puncte Marii Britanii, 8 - Suediei, 7 - Elveției, , 6 - Australiei, 5 - Estoniei, 4 - Belgiei, 3 - Spaniei, 2 - Portugaliei și 1 punct Azerbaidjanului.

Eurovision 2022 a fost câștigat de trupa Kalush Orchestra din Ucraina. Melodia „Stefania” a obținut în urma voturilor juriului și publicului un număr total de 631 de puncte.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав