X 
Cazul Șor stiri: 599

Eurovision 2023 Blog: Prima semifinală, prima victorie!

10 mai. 14:24   Showbiz
4385 0

Ieri, la Liverpool a avut loc prima semifinală a Eurovision Song Contest, o semifinală spectaculoasă plină de culoare și muzică de calitate.

Din cei 15 artiști care s-au avîntat în competiție, doar 10 au ajuns în marea finală, printre care și reprezentantul Republicii Moldova, Pasha Parfeni, care a cucerit inimile telespactorilor cu melodia sa ”Soarele și Luna”.

Cu noi detalii, din spatele culiselor, a venit într-un nou blog pentru Noi.md, producătorul muzical Serghei Orlov.

Producătorul a avut parte și de o reîntîlnire frumoase pe străzile din Liverpool, acesta s-a întîlnit cu băieții din SunStroke Project care au mărturisit că au venit în Anglia pentru a simți pe deplin atmosfera concursului.

”Scopul nostru este de a primi plăcere, plăcere de la calitatea Eurovisionului, de la atmosfera concursului și să evoluăm pentru dragii noștri fani. Vom avea un concert în Euroclub și vă pot spune că este o atmosferă fenomenală aici”, au spus artiștii.


Băieții din SunStroke Project au avut parte de o întîlnire frumoasă cu cei care le-au îndrăgit muzica. Artiștii au făcut și un top al participanților care cred ei că au șanse reale de a cîștiga concursul.

”Să începem cu cei care ne plac. Nouă ne plac reprezentanții Maltei, totodată ne plac cei din Norvegia, Israel la fel este foarte lăudat, însă noi încă nu i-am văzut pe scenă. Am vrea să vorbim și despre Loreen, fără îndoială ea este cu un cap mai sus decît alții, deși majoritatea cred că ea nu va putea depăși succesul melodiei ”Euphoria. Cred că marea bătălie se va da între Loreen și reprezentantul Finlandei”, a spus Serghei Ialovițchi.

Cunoscutul jurnlist rus, Artur Gasparyan, a venit și eu cu unele totaluri ale primei semifinale.

”Totul este foarte previzibil. În prima semifinală au evoluat practic toți favoriții concursului din acest an. Pentru mine o adevărată surpriză este ieșirea în finală a Cehiei și a Serbiei, deși oricum șansele lor în marea finală sînt fără îndoială foarte mici. Scena din acest an este una cu totul fenomenală, perfecțiuni tehnice ca în acest an nu au mai fost văzute în alți ani. Pentur mine însă marele favorit este deocamdată Finlanda, deși chiar melodia în a doua jumătate a piesei îl cam defavorizează. Pentur mine Loreen din acest an este o repetare a ”Euphoria” și este o repetare cu mult mai necalitativă”, a spus Artur Gasparyan.

Mai multe imagini din sala Liverpool Arena vedeți în clipul video de mai jos.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?