COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

'E prea tîrziu ca să-mi mai fie frică'', spune actriţa rusă care va pleca spre ISS

18 sep. 00:30   Showbiz
1475 1

Actriţa rusă Iulia Peresild a afirmat joi că ''este prea tîrziu ca sa-i mai fie frică'' cu două săptămîni înainte de a decola spre Staţia Spaţială Internaţională (ISS), unde va filma prima peliculă de ficţiune pe orbită, informează AFP.

''Dacă ţi-e frică de lupi, nu trebuie să mergi în pădure. Este prea tîrziu ca să-mi mai fie frică'', a afirmat actriţa cu prilejul unei conferinţă de presă online.

Regizorul Klim Chipenko şi actriţa Iulia Peresild urmează să decoleze pe 5 octombrie alături de cosmonautul Anton Shkaplerov de la baza spaţială Baikonur din Kazahstan pentru o misiune de 12 zile pe ISS unde vor participa la realizarea primei pelicule de ficţiune pe orbită şi în condiţii de imponderabilitate, transmite Noi.md cu referire la agerpres.ro.

''Va fi un film dramatic'', a precizat Klim Chipenko, adăugînd că eroina filmului este ''un medic care primeşte propunerea de a pleca pe ISS pentru a salva viaţa unui cosmonaut''.

Comandantul misiunii, Anton Shkaplerov, precum şi cosmonauţii Oleg Novitskiy şi Piotr Dubrov, care în prezent se află la bordul staţiei, vor participa la rîndul lor la filmări în calitate de actori, a mai spus acesta.

Iulia Peresild a mărturisit că i-a plăcut foarte mult zborul de antrenament în imponderabilitate la bordul unei aeronave Iliuşin. Echipajul ''rîdea de noi, întrebîndu-ne dacă am adus suficiente pungi pentru rău de zbor, dar a fost minunat, a fost o mare plăcere'', a spus actriţa.

Actriţa a mai mărturisit că a întîmpinat dificultăţi cu alegerea produselor de machiaj pentru trusa sa ''spaţială'' din cauza criteriilor foarte stricte: să nu fie din sticlă, ambalajul să fie din plastic, dar dintr-un anumit tip de plastic, nimic nu trebuie să se împrăştie.

''Vînzătoarea nu înţelegea ce doream aşa că i-am spus că am nevoie de o trusă pentru spaţiu'', a povestit aceasta rîzînd.

Chipenko a spus că deja se gîndeşte cu poftă la meniul care îi aşteaptă la bordul staţiei spaţiale, ''mult mai variat ca într-un restaurant'', cu preparate din bucătăria rusă şi caucaziană, cum ar fi borş tradiţional ucrainean de sfeclă''.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽