Cazul Șor stiri: 599

Durerea războiului, în versuri: Dara a scos o melodie emoționantă

28 feb. 2022,, 15:03   Showbiz
4880 0

Pe fundalul evenimentelor triste din Ucraina, artista Dara a lansat o nouă melodie, prin care mărturisește despre perioada grea din viața ei, asemănătoare cu ceea ce se întîmplă acum.

Piesa „Ruleta” e despre durerile emoționale pe care le poate lăsa un război și vine cu un îndemn - niciun copil nu merită să trăiască clipele trăite la moment de copiii ucraineni.

„La vîrsta de 5 ani am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre „cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani să treacă prin al Doilea Război Mondial sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vîrsta de 3 ani, cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta și îți distruge orice senzație de siguranță.

Copiii sînt nevinovați și neputincioși.

Acum un an am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie- ziua în care lansez albumul „Ruleta” era istoria despre trauma mea, pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, copiilor unui popor. Nu știu ce trebuie să facă artiștii în așa timpuri, eu simt să exprim îngrijorarea, empatia, frica tot prin muzică, pentru că ea a știut mereu să trateze suflete.


Nici un copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cît mai curînd. Să fie pace în lume!“, a scrisDara pe pagina sa de Facebook.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?