COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

După 17 ani s-a aflat cine l-a omorît pe Mihail Krug

După 17 ani s-a aflat cine l-a omorît pe Mihail Krug

Membrul grupării „Tverskie volki” Alexandr Agheev a mărturisit că ar fi participat la uciderea interpretului Mihail Krug.

Acest lucru a fost comunicat luni, 23 septembrie, transmite portalul Lenta.ru cu referire la Comitetul de Investigații al Rusiei (SKR), relatează NOI.md cu referire la presa rusă.

Potrivit lui, în 2002 el împreună cu încă un membru al grupării Dmitri Veselov intenționau să jefuiască casa lui Mihail Krug, la indicația interlopului Lom. Potrivit planului lui Lom, după aceasta Kraug ar fi apelat la el după ajutor, el ar găsi bunurile sustrase, iar interpretul i-ar fi dator și i-ar plăti o parte din cîștigurile sale de pe urma concertelor.

Dar Krug a revenit acasă mai devreme decît se aștepta. Veselov de două ori a tras în interpret și a părăsit locul crimei împreună cu Agheev. Krug a decedat la spital.


Lom a murit în 2006. Iar Veselov a fost ucis de către un alt membru al grupării „Tverskie volki”, Alexandr Osipov, care l-ar fi cunoscut pe Krug și astfel a răzbunat asasinarea lui.

Dosarul penal privind decesul lui Mihail Krug a fost închis în legătură cu moartea suspectului Veselov.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load