DoReDos, felicitaţi public de preşedintele ţării (FOTO)

DoReDos, felicitaţi public de preşedintele ţării (FOTO)

Proaspăt reveniţi de la concursul internaţional Eurovision desfăşurat la Lisabona, membrii trupei DoReDoS au mers în vizită la şeful statului DoReDoS, care i-a fost felicitat pentru impecabila evoluţie pe care au avut-o, informează Noi.md.


Într-o postare pe Facebook, preşedintele ţării a lăudat prestaţia interpreţilor, afirmînd că aceştia au reprezentat destoinic Republica Moldova.


"Am avut o întrevedere cu membrii formației DoReDoS care au revenit de la Lisabona. I-am felicitat pentru prestația impresionantă și le-am mulțumit pentru emoțiile frumoase pe care le-au oferit publicului. Am remarcat că sîntem mîndri de talentul și măiestria de care au dat dovadă, subliniind că voi fi în continuare alături de ei", a scris Dodon.


Trupa DoReDos a participat la ediţia din acest an al concursului Eurovision sub egida președintelui Republicii Moldova, iar melodia piesei pe care au interpretat-o a fost compusă Filip Kirkorov.


Moldova s-a clasat pe locul 10 din cele 43 de țări participante la concurs.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load