COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doi tineri s-au cățărat pe acoperișul unei clădiri cu 13 etaje. Ce au vrut să transmită (VIDEO)

Doi tineri s-au cățărat pe acoperișul unei clădiri cu 13 etaje. Ce au vrut să transmită (VIDEO)

Doi tineri din Chișinău, Dorin Eremia și Valeria Damaschin, au dansat pe acoperișul unei clădiri de 13 etaje din Capitală pentru a transmite un mesaj: faptul că pentru a avea încredere, trebuie să oferi încredere.

„Acest clip a fost realizat împreună cu mine și partenera mea Valeria Damaschin, ambii sîntem de la clubul de dans Just Friends Dance Academy, conducător Igor Munteanu. Însă munca cea mai mare a fost a videografului Vasile Pruneanu, care a avut și el puțin disconfort la acea înălțime, pentru că spațiul era cam mic.

Totul a fost filmat pe acoperișul unei clădiri cu 13 etaje, unde a fost destul de dificil, mai ales că unele mișcări erau mai dificile, iar înălțimea făcea totul încă mai dificil, dar am făcut față.


Am realizat acest video dorind să transmitem emoții și un mesaj anumit legat de falsa încredere.

Fiecare, în ziua de azi, încearcă să atingă culmi pe care le ochește. Încrederea este despre persoanele de alături, persoanele care sînt alături de tine indiferent de ceea ce faci, ce spui sau gîndești. Adevărata încredere vine numai din faptul că știi că ai transpus mai multă transpirație, sacrificiu, repetiții, angajament și timp decît adversarul tău. Încrederea joacă un rol important în tot ce faci. Trebuie să oferi și să ai încredere la rîndul tău ca sa obții ce îți dorești”, spune Dorin Eremia, transmite diez.md.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load