TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dan Bălan și Tina Karol: Un roman scris de mîna unui geniu

Dan Bălan și Tina Karol: Un roman scris de mîna unui geniu

Dan Bălan și Tina Karol au făcut adevărată senzație la M1 Music Awards cu duetul lor într-un singur microfon.


După evoluție, Dan și Tina au oferit un mic interviu împreună, unde au răspuns la întrebarea care-i macină pe toți fanii: formează cei doi un cuplu?


De asemenea, ei au dezvăluit detalii necunoscute despre pregătirile pentru acest eveniment, transmite Perfecte.md.


Dan Bălan a declarat sus și tare că între ei doi este „un roman scris de mîna unui geniu.”


Lucrurile par să fie chiar serioase între artiști, iar evoluția lor de la M1 Music Awards vine doar să confirme acest lucru.


Din spusele artiștilor, pregătirile nu au fost deloc ușoare.


„Mă sună Tina la ora 3 de noapte și îmi spune că s-a gîndit să cîntăm cu un singur microfon. I-am răspuns: Tina, eu dorm, vorbim mîine despre asta. Dar cînd m-am întors trezit îmi imaginăm deja scena imensă și noi doi cu un singur microfon,” a menționat Dan Bălan.


Tina a mărturisit chiar că a fost la cîțiva pași de a-și anula evoluțiile, atît duetul cu Bălan, cît și cel solo.„Rochiile ei sînt din Los Angeles și s-au pierdut. Eu nu am dormit toată noaptea, ea plîngea. Dacă nu veneau rochiile, probabil, ieșea pe scenă fără. Vai, am spus asta cu voce tare?”, și-a încheiat Dan povestirea.


Amintim că Dan Bălan și Tina Karol au făcut cunoștință grație concursului muzical Vocea Ucrainei, unde cei doi au fost antrenori.


Pe parcursul celui de-al nouălea sezon ei și-au făcut semne de atenție și au flirtat reciproc. După încheierea concursului, Dan și Tina au înregistrat împreună o piesă mai veche a cîntărețul basarabean – Домой.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load