X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

Cum arată conacul de elită al Sofiei Rotaru de lîngă Kyiv (FOTO, VIDEO)

27 ian. 2021,, 13:20   Showbiz
2974

Artista Poporului din Ucraina, Sofia Rotaru, în vîrstă de 73 de ani, în perioada pandemiei de coranovirus, își petrece cea mai mare parte a timpului în conacul său de lîngă Kyiv. Probabil pentru că, după vîrstă, ea face parte din grupul de risc.

Chiar și în cea mai fierbinte perioadă pentru artiști - Anul Nou - cîntăreața a evoluat doar de două ori. După cum a scris "Strana", o dată la "Cîntecul anului" de la Moscova, stînd la sosire pentru aceasta 14 zile în auto-izolare în capitala Rusiei. Iar a doua oară Rotaru a participat la concertul "95 квартал", care a avut loc la Palatul "Ucraina" din Kyiv sub scandarea antreprenorilor carea au ieșit la protest.

Mai mult decât atît, Rotaru nu a apărut mult timp în Crimeea, unde are o reședință de vară în Yalta și a scos la vînzare hotelul "Villa Sofia", care suferă pierderi din cauza locadown-ului total.

Corespondenții de la "Strana" au mers în localitatea Pyatykhatky, care se află lîngă zona de elită Kozin, și au văzut unde își petrece carantina Primadonna ucraineană. Conacul vedetei se află chiar la hotarul a două sate, într-o dumbravă de pini, departe de drum, dar nu are ieșire la apele Niprului.

În schimb casa se îneacă în copaci de conifere. În afară de pinii seculari înalți, stăpîna a plantat și molizi albaștri de elită, tui și alte plante ornamentale veșnic verzi. Și pentru perioada de iarnă, grădinarul a înfășurat arbuștii iubitori de căldură în peliculă protectoare.


Conform extrasului pe care l-am primit de la Registrul drepturilor la proprietate, conacul cu suprafața totală de 1412 mp Rotaru l-a procurat cu 15 ani în urmă. Și de atunci a amenajat foarte mult locuința.

În zonă există multe moșii de elită, în apropiere se desfășoară construcția masivă a unui palat, iar printre vecini sînt doar oameni respectați.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав