Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Cum a reacționat Carla’s Dreams, după ce un prezentator i-a zis pe nume

27 iun. 08:15   Showbiz
3238 0

Mihai Morar la invitat pe Carla’s Dreams la podcastul său, „Fain&Simplu”, iar la un moment dat i-a zis pe nume. Artistul a reacționat imediat și-a spus prezentatorului să nu-i mai zică niciodată așa.

Carlas Dreams preferă să vorbească puțin și să facă multe. În spatele măștii se află un om modest și un desăvîrșit creator. Pentru prima dată, omul din spatele Carlas Dreams a avut momentul lui și s-a „descoperit”, în fața lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu”.

Atunci cînd vorbea despre el din viitor, solistul s-a prezentat cu numele Tudor, apoi și-a dat seama ce a spus și a rectificat: „Mă rog, Sergiu”.

Cînd a auzit, Mihai Morar a spus și el un alt nume, respectiv Narcis, moment în care Carlas Dreams s-a aprins și l-a rugat să nu îl mai numească așa.

Mihai Morar: „Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebîndu-te: «Ce n-aș vrea să regret?»”


Carla’s Dreams: „Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mînă acum și este posibil ca… Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…

” Mihai Morar: „Narcis!”

Carla’s: „Da, da, da. Să nu mă mai numești așa”

Mihai Morar: „Nu-i place să-i spunem pe nume”

Carla’s: „Dă să-l batem…”

Carla’s (n.r- continua discuția): „O să-i pară rău (n.r- referindu-se la el în viitor). Și eu, în anumite decizii, mă gîndesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gîndesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit. Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare”.„Mie îmi e rușine de oameni”.

Artistul a povestit în cadrul podcastului că are o teamă față de oameni, dar și cum decurge o sesiune de studio.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci cînd ne apucăm să scriem și eu mă gîndesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minimum de recunoștință care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a declarat Carlas Dreams.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав