COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2826
Puterea stiri: 6432
Coronavirus stiri: 7307

Concurenta Moldovei la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a fost comparată cu Ani Lorak

17 mai. 11:31   Showbiz
2324 2

Internauții acuză reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest-2021 Natalia Gordienko că a plagiat piesa lui Ani Lorak, Shady Lady.

Comentariile indignate au apărut sub videoclipul de la prima repetiție a concursului, unde Gordienko a interpretat piesa Sugar. Utilizatorii compară numărul Nataliei cu evoluția lui Ani Lorak la același concurs în 2008, transmite korrespondent.net

"Seamănă foarte mult cu Ani Lorak. Ea avea aceeași imagine, o rochie asemănătoare, iar melodia este veselă, incendiară, ca ceasta", "Ani Lorak, aceasta este rochia ta?", scrie în rețea.

În plus, participanta moldoveană este comparată și cu Svetlana Loboda.

"Cîntecul ca la Loboda, rochia ca Lorak", "Care Lorak? Se vede este creată a doua Loboda. Piesa este un plagiat la piesa "Суперзвезда" și aspectul și dansul", notează utilizatorii.


Între timp, Filip Kirkorov, care a fost producătorul lui Ani Lorak și acum se ocupă de cariera muzicală a lui Gordienko, a comentat aceste declarații pentru publicația MK.RU.

"Nu am nimic împotrivă, mai ales că am creat această divă cu mîinile mele și nimeni nu va spune, aruncînd o piatră în grădina mea, că fata din Moldova pe nume Natalia Gordienko nu are dreptul să evolueze în cele mai bune tradiții ale lui Kirkorov", a rezumat Kirkorov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽