COVID-19 în MOLDOVA

Cleopatra Stratan explică de ce a lipsit 12 ani de pe scena muzicală

Cleopatra Stratan explică de ce a lipsit 12 ani de pe scena muzicală

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul încă de la vîrsta de 3 ani, cucerind fani din diferite colțuri ale lumii cu piesa „Ghiță”. La 5 ani, însă, cariera sa muzicală a fost pusă pe stop și a revenit la ea abia peste 12 ani. Despre această pauză, artista a vorbit într-un interviu cu Dorin Galben.

„Succesul era din ce în ce mai mare și, pentru a mă proteja… noi am oprit tot și am venit acasă. Probabil atunci nu realizam cît de mare ar fi putut fi succesul, pentru că eu m-am lansat încă în cinci țări și toți mă așteptau. India, Indonezia, Mexic, Coreea, Taiwan – noi am fi putut pleca acolo, dar tata a vrut să-mi petrec copilăria, să nu stea cîte un bodyguard (gardă de corp) la fiecare pas lîngă mine. Pentru protecție, noi pur și simplu am plecat de la București acasă. Mie îmi plăcea mult să ies pe scenă. Ce-i drept eu avusem doar două concerte mari de lansare, în rest au fost mici evenimente”, a explicat Cleo.

În pauza de 12 ani, moldoveanca spune că s-a dedicat artei: a făcut canto, a studiat pianul, actoria, ba chiar se gîndea să studieze și jurnalismul. Relansarea sa în muzică a fost una reușită, iar pentru aceasta i-a mulțumit și moldoveanului Roman Burlaca, care a reușit să creeze un clip de succes pentru piesa „Te las cu inima”. Acum, Cleopatra încearcă să recucerească publicul din alte țări și plănuiește un proiect ce are la bază cîntecul „Zunea-Zunea”, scrie zugo.md

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load