TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cleopatra Stratan dă detalii din culisele relației sale amoroase

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind faptul că, tînăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Recent, Cleopatra a povestit pentru revista Unica, care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a pregătit-o Edward, notează SHOK.md.

„Edward mă surprinde pe zi ce trece chiar și doar atunci cînd îmi face un compliment. Dar, dacă ar fi să exemplific ceva grandios, mi-a făcut o surpriză extraordinară atunci cînd m-a sunat în timpul lansării albumului său și a cîntat cu mine pe FaceTime piesa mea preferată de pe album, „Nuanțe de iubire”. Cînd l-am văzut cu microfonul în mînă și cu toată lumea în fața lui, efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi și m-am emoționat foarte mult”, a spus tînăra artistă.

Cleopatra Stratan a afirmat că între ea și actualul ei logodnic există o chimie foarte puternică.

„Da, așa cum ne vede lumea pe rețelele de socializare, exact așa sîntem și în viața reală. sîntem foarte naturali, într-adevăr avem o chimie foarte puternică, ne înțelegem de minune și sîntem cei mai siguri că ne vom trăi viața împreună pînă la final”, a mai adăugat aceasta.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load