X 
Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Cleopatra Stratan a adus un cadou muzical fanilor chiar de ziua ei

7 oct. 16:15   Showbiz
1434 0

„În dreapta mea” este numele single-ului pe care Cleopatra Stratan l-a lansat chiar de ziua ei, un cadou muzical romantic pentru toți cei care aleg să lase iubirea să intre în viața lor.

„În dreapta mea” prezintă prin muzică și versuri o poveste de iubire sensibilă, o călătorie a inimii în timp și amintiri, acolo unde fericirea a apărut pentru prima dată. Compus de către Irina Cupco alături de Cleopatra Stratan, single-ul te poartă într-o călătorie emoționantă despre o iubire pură, ce a crescut și a unit și mai mult două suflete.

Piesa este însoțită de un videoclip ce surprinde în întregime mood-ul versurilor, iar protagonistă este chiar Cleopatra, ce se lasă purtată în trecut și își amintește de momentele ce au adus-o atît de aproape de sufletul pereche.

„«În dreapta mea» este o piesă plină de emoție și iubire pentru toți cei care simt că în dreapta lor își au sufletul pereche. Este scrisă și compusă împreună cu Irina Cupco, cu o producție muzicală superbă a soțului meu, Edward Sanda și desigur, ecranizată minunat de Silviu Mindroc! Piesa este cadoul meu pentru fani de ziua mea, iar cu această ocazie specială, îmi doresc să le placă așa cum o ador eu!", povestește Cleopatra.


Artista a cunoscut succesul mondial încă de la vîrsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea” și „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda. Cleopatra Stratan a lansat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав