COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 544
Coronavirus stiri: 7927

Cînd va prezenta Natalia Gordienko piesa cu care va merge la Eurovision

2 feb. 2021,, 15:18   Showbiz
1951 0

Natalia Gordienko se pregătește intens de participarea la vestita competiție „Eurovision Song Contest”, care va avea loc în acest an la Rotterdam, Olanda.

În cadrul unei emisiuni televizate, artista a mărturisit că are mari emoții, dar este sigură că piesa cu care va merge la concurs îi va aduce un loc de frunte, mai ales că lucrează cu „o echipă de vis”.

„Va fi o piesă total diferită față de cea de anul trecut. Melodia îmi place foarte mult, pentru că mă reprezintă la maximum. E dinamică, pozitivă, sperăm toată lumea să danseze împreună cu noi. Am filmat și videoclipul. Piesa împreună cu videoclipul va fi lansată în luna martie”, a declarat Natalia.

Cît despre relația pe care o are cu Filip Kirkorov, interpreta a menționat că vestitul artist din Rusia se ocupă de fiecare detaliu - de la voce, pînă la vestimentație.

„El mă suține foarte mult, pentru mine e o responsabilitate dublă - că reprezint țara întreagă și că reprezint echipa noastră. Fac tot posibilul să avem cel mai bun rezultat în luna mai. El (n. r. Filip Kirkorov) este unul dintre autorii piesei, el este și producătorul general al proiectului”, a adăugat Natalia Gordienko.


Semifinalele concursului „Eurovision Song Contest 2021” se vor desfășura în data de 18 și 20 mai, marea finală fiind programată pentru data de 22 mai.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X